Lze zbohatnout hraním coin-birds?

Lze zbohatnout hraním coin-birds?

Hrajete coin-birds a zajímá vás, zda můžete časem získat nějakou rozumnout sumu bitcoinech (tedy spíše v satoshi)? Podíváme se na to v tomto příspěvku.

Herní mechanika je jednoduchá. Za stříbro (silver) si můžete kupovat ptáky, kteří snáší vejce. Ze začátku si můžete koupit (Buy birds) pár zeleňáků (Green). Ti snáší 5 vajíček každou hodinu.

Až budee mít víc stříbra, můžete si koupit i jiné ptáky.

Z hnízd jsou vajíčka posílána do skladu (Eggs warehouse). Zde si je můžete vyzvednout. Sesbíraná vajíčka pak můžete prodat (Eggs selling). Směnný kurz je 100 vajíček za 1 stříbrnou minci.

Ale pozor. Existují dva druhy stříbrných mincí. Stříbrné mince pro nákupy (ptáků) a stříbrné mince, které můžete použít pro převod na skutečné peníze. Peníze, které získáte prodejem vajíček jsou mince, které můžete použít pro převod na skutečné peníze. Pokud tedy máte 1 zeleného ptáka, který snáší 5 vajec za hodinu, získáte za den 120 vajec a za rok jich bude 43 800, což je 438 stříbrných mincí.

Pro převod vajíček na peníze a na váš reálný účet je možné použít různé platební způsoby. Podíváme se na PayPal a bitcoin.

Pro PayPal potřebujete minimálně 653 780 vajíček, abyste získali 79.60$ (poplatek je 7%). Pro bitcoin potřebujete minimálně 3 951 363 vajíček pro získání 0.00166497 BTC. Dle kurzu ze začátku února to je 1384.29,- Kč (mínus 5% poplatek). Jeden zeleňák snese 653 780 vajíček za cca 15 let a 3 951 363 vajíček za cca 90 let.

Jednoduchým řešením je koupit si další ptáky a rychlost snášení zvýšit. Ano, ale ptáky kupujete za jiné stříbro. A smenný kurz je 1000 mincí na prodej na 1200 mincí pro nákup. To je docela výhodný poměr až na to, že minimální množství mincí pro směnu je 1000. A ty vám jeden zeleňák snese za 27 měsíců a kus.

Výpočty, které jsem zde uvedl jsou ale zjednodušené, protože při prodeji vajíček jde 70% částky do stříbra pro nákupy a 30% do stříbra pro směnu na skutečné peníze. Navíc pokud se přihlásíte ke hře každý den (za každý den, kdy se přihlásíte), získáte náhodný denní bonus v rozsahu 10 – 100 stříbrných mincí pro nákup.

S počátečním vkladem a tímto bonusem není problém dostat se během chvíle na 5 zeleňáků.

Sběr můžete ještě více urychlit, pokud si na účtet pošlete nějaké vlastní peníze (přijímají i bitcoiny). Zde bych byl ale velmi opatrný. Web funguje zcela bez reklam a netuším, jaký jiný model financování si zvolili pro získání peněz pro vyplácení. Takže to klidně může být letadlo, kdy z peněz nových uživatelů vyplácejí ty stávající. Mohu se mýlit, ale jak jsem psal, byl bych velmi opatrný. Pokud budete hrát jen s tím, co ve hře vyděláte, nepřijdete o žádné svoje peníze.

Navíc výhodou této hry je, že vás nenutí neustále kontrolovat stav skladu. Vajíčka postupně přibývají a až se přihlásíte, tak si je vyberete. Pokud si tuto hru chcete vyzkoušet a příspěvek se vám líbil, použijte k registraci prosím tento odkaz. Já z něj získám drobný referal bonus a pokud bude zájem, zkusím tento web prozkoumat hlouběji a třeba tam poslat i pár skutečných satoshi a zjistit, zda to není jen to letadlo.

Napsat komentář