Nexo a nastavení úročení

V předchozím příspěvku jsem představil platformu Nexo, na které můžete získávat úroky za své kryptoměny. Nastavení úročení je třeba ale odladit. Zde je příklad u bitcoinu. U možného zhodnocení vidíte až 8%.


Pokud si zhodnocení rozkliknete, vidíte, že získáte „pouze“ 4% v základní (base) volbě.

Existuje několik možností, jak upravit nastavení tak, abyste se dostali až na uváděných 8%. Jedná se o věrnostní úroveň, vyplácení úroků v NEXO tokenech a nakonec nastavení fixního období.

Věrnostní úrovně
Pokud kliknete na „Upgrade to Silver level“ dostanete více informací o věrnostních úrovních

Zjednodušeně řečeno. Pokud chcete lepší podmínky (jak pro pro úročení vkladů tak půjček), musíte mít na platformě nějaké NEXO tokeny. Čím více, tím lépe.

Výplata zhodnocení v NEXO tokenech
S NEXO tokeny souvisí volba „Get 2% Bonus“. Ve výchozím nastavení dostáváte úroky v měně, kterou půjčujete. Pokud si zvolíte, že úroky chcete dostávat v NEXO tokenech, získáte 2% bonus v úrocích.

Nastavení pevného (fixního) období
Další možností jak upravit úročení je volba „Fixed Terms“. Pokud si ji zvolíte, získáte další bonus nad základní úrokovou sazbu. Fixní období ale znamená, že s prostředky nemůžete nakládat, nemůžou být použity jako kolaterál (zástava) a také úroky se vám připíší na účet až po skončení fixního období.

 

Napsat komentář