Bitcoiny zdarma – freebitcoin

Na internetu existují tak zvané faucety (kohoutky) ze kterých ukapávají satoshi (nejmenší jednotka bitcoinu). Jedná se o weby, kde si můžete klikáním, shlédnutím reklam nebo třeba i sázením vydělat pár satoshi. Jedním z nejznámějších je freebitco.in.


Stačí jednoduchá registrace a můžete začít. Satoshi zdarma získáté jednou za hodinu hraním FREE BTC. Klikněte na tlačíto a podle vylosovaného čísla získáte odměnu. Odměna se liší podle kurzu bitcoinu. Pokud bitcoin láme cenové rekordy, vylosovaných satoshi je pár. Pokud je cena bitcoinu níže, odměna je vyšší. Pokud si vylosujete číslo od 0 do 9885 získáte základních pár satoshi. Pokud je číslo vyšší, odměna se stává zajímavější. Losovat můžete jednou za hodinu.

Losování nejen že získáváte satoshi, ale také lístky do loterie. Lístky si můžete i přikoupit a zvýšit tak svou šanci na výhru.

Pokud se přihlásíte k odběru promo emailu, každý den vám v mailové schránce přistane email s informacemí a také s jedním lístkem zdarma na otočení ruletou. A ceny nejsou špatné.

Pokud si vylosujete a vytočíte v ruletě nějaké satoshi, můžete si je rozmmožit (a nebo také prohrát) sázením na sportovní zápasy, na vývoj kurzu akcií, nebo kurz kryptoměn.

Také se můžete pokusit vyhrát lamborgini, ale na to potřebujete už více satoshi.

Jedním z cílů freebitco.in, které funguje již od roku 2013, je zvýšit povědomí o kryptoměnách. Registrace je zdarma.

Napsat komentář