Jsem milionář

Jsem milionář

Ani nevím jak, ale stal se z mě milionář. A ne ledajaký, dolarový. A nejen to, napsal mi samotný Marmark Zuckerberg z Facebooku. Teď jen musím poslat své osobní údaje a milión (amerických dolarů) bude můj. Sice mi není zcela jasné, proč známý šéf Facebooku si nechá říká Marmark, když oficiálně je to Mark, ale určitě to bude tím, že už mě, jako dolarového milionáře, bere za sobě rovného a takto si nechává říkat mezi svými kamarády. Také mě trošku udivilo, že nepoužívá oficiální email Facebooku, ale místo toho jakýsi ceodirect.office6584@gmail.com, ale myslím si, že toto bude jeho osobní email, který nikdo nezná a emaily z něj posílá jen nám výhercům. Hm, chce ode mě vědět zemi, ale mail mi poslal česky. No, pravda, ta čeština není úplně bezchybná, ale co bych mohl očekávat od šéfa Facebooku. Asi má hodně práce a nestačil zatím češtinu vypilovat. Ale to nevadí, je fajn, že mi napsal. Už si představuji, co vše si koupím. Teď mu jen odpovědět a poslat ty údaje.

FACEBOOK INC
1601 WILLOW ROAD MENLO PARK, CA 94025
www.facebook.com
ceodirect.office6584@gmail.com

Vážený uživateli Facebook:

To vás informuje o tom, že váš úcet na Facebooku vyhrál cenu ve výši $1,000,000.00 (1,000,000.00 amerických dolaru) za propagaci Facebook Edition 2019.

Blahoprejeme vám, že jste byl jedním z vybraných lidí.

Proto doporucujeme zaslat následující informace správe spolecnosti FACEBOOK INC za úcelem zpracování vašeho nároku [ceodirect.office6584@gmail.com]

1. celé jméno………….
2. zeme…………..
3. kontaktní adresa……..
4. telefonní císlo…..
5. Rodinný stav…….
6. zamestnání………….
7. spolecnost………………..
8. vek…………………..

Blahoprejeme!! Znovu.

Z bezpecnostních duvodu radujeme všechny víteze tak, aby tyto informace byly duverné od verejnosti, dokud vaše žádost nebude zpracována a vaše cena vám bude uvolnena. To je soucást našeho bezpecnostního protokolu, aby se zabránilo dvojímu vyžádání a neoprávnenému využití tohoto programu neúcastníce ani neoficiální pracovníci.

Odeslat informace na oficiální adresu zpracování žádostí {ceodirect.office6584@gmail.com]

Úrad predsedy
Výkonný reditel Facebooku
Pan Marmark Zuckerberg
ceodirect.office6584@gmail.com

Napsat komentář